Tom Victor Gausdal
Norsk husmannskost


  

Fakta

ISBN: 9788275473408
Utgivelsesår: 2008kr 229,-
Kjøp boka


I forordet til boken skriver Gausdal om «kokkemat», den maten kokkene spiser selv, etter at alle de stivpynta tallerkenene er sendt ut av kjøkkenet. Og det de koser seg aller mest med er nettopp tradisjonsmat som de aller fleste her i landet kan lage. Retter som er sunne og billige, som smaker en hel masse, og metter like mye. Retter som har vært en del av den norske hverdagen lenge. Husmannskost, rett og slett


Aldri tidligere har norsk tradisjonsmat fått en bredere internasjonal eksponering, og det er da heller ingen grunn til å stå med husmannslua i handa når det inviteres på raspeball, lapskaus, ertesuppe eller risgrøt. Eller pølse med kålstuing, fiskesuppe, kjøttkaker eller seibiff med løk. For å nevne noe av bokens rikholdige innhold.

Denne nye utgaven fremstår i et hendigere og mer robust format, ut fra den enkle tanke at boken skal kunne brukes lenge og grundig. I tråd med husmannskostens ånd og mening. God appetitt!

I 2006 ble Husmannskost kåret til Best Cookbook in the World under Gourmand World Cookbook Awards, som gikk av stabelen i Kuala Lumpur (Malaysia).


 

Tom Victor Gausdal

Tom Victor Gausdal er en av Norges mest feirede kokker og sto bak kokeboken Husmannskost som ble kåret til årets beste kokebok i 2005. Han er inn
Les mer om forfatteren
 

MATERIELL


Back to top