Kate Atkinson
Liv etter liv (pocket)


  

Fakta

ISBN: 9788275477970
Utgivelsesår: 2015
Oversetter: Christian Rugstad
Pocket


kr 169,-
Kjøp boka

Ebok: kr 99,-
Kjøp eboka


Under en snøstorm i England i 1910 blir det født et barn, men barnet dør fordi legen ikke kommer frem i uværet. Under en snøstorm i 1910 blir det samme barnet født – legen rakk frem før veien snødde igjen og denne gangen overlever barnet. Hun får navnet Ursula. I Liv etter liv får Ursula muligheten til å oppleve hvordan livet hennes kan utfolde seg på ulikt vis, alt ettersom hvilke valg og hendelser som inntreffer. Romanen viser oss hvordan små valg man gjør kan ta livet i en fullstendig annen retning.

Ursulas liv utspiller seg i et Europa der skjebnetrådene spinner sitt ubønnhørlige nett omkring menneskene, og romanen utfolder nettopp erfaringene fra de to verdenskrigene, der begivenhetenes lunefulle spill sendte så mange mennesker ut i uante livsskjebner. Ursula får mange muligheter til å begynne på nytt, til å bli seg selv, men gir det henne evner og innsikt som kan redde verden, eller kontrollere hennes egen skjebne?

Liv etter liv var den mestselgende romanen i Storbritannia i 2013, og den romanen som figurerte på toppen av flest internasjonale 'Årets beste'-lister

Vinner av Costa-prisen for beste roman i 2013.

PRESSEOMTALE

Original litterær lek.
Vigdis Moe Skarstein, Adresseavisa

Vital lek med en fortelling som starter på nytt og på nytt (...) Svært god oversettelse av Christian Rugstad.
Mari Nymoen Nilsen, VG

(...) boka imponerer, både med sitt historiske spenn og autentiske krigsskildringer, men først og fremst på grunn av et usedvanlig godt komponert plott.
Ingrid Melfald Hafredal, Klassekampen

Stort sett oppfyller romanen de skyhøye forventningene som er skapt.
Jorunn Økland, Vårt land

 

Kate Atkinson

Kate Atkinson ble født i York i Nord-England og bor og arbeider i dag i Edinburgh. Hennes første roman, Behind the Scenes at the Museum, ble bel&o
Les mer om forfatteren
 

MATERIELL

 

BLA I BOKABack to top