Tom Victor Gausdal, Ole Martin Alfsen
Mat og drikke


  

Fakta

ISBN: 9788275472814
Utgivelsesår: 2007Utsolgt


I denne boka deler to av våre største kokkehelter, Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen, generøst av sine erfaringer med mat og drikke året igjennom.Fra mannen bak verdens beste kokebok Husmannskost (2005) kommer det nå en praktbok om mat og drikke.
Sammen med vinkjenneren Ole Martin Alfsen har Tom Victor Gausdal i flere år hatt en ukentlig spalte i et tyvetall aviser landet rundt. I løpet av fire år er det blitt over 300 artikler om mat og vin.
I boken er det store råmaterialet blitt foredlet til en i enhver forstand stor matbok som fotfølger råvarene gjennom kalenderåret og byr på et vell av tips og oppskrifter til hjemmebruk.

Med nye bilder fra Nordens beste matfotograf, svenske Ingvar Eriksson, blir dette en omfattende inspirasjonsbok og bruksbok - et unikt verk som bør friste gourmeter og alminnelig matglade i alle land.

 

«Årets julegave! Både til deg selv og andre. Tom Victor Gausdal, kokk med et smakelig utilslørt talent, og Ole Martin Alfsen, med en misunnelsesverdig gane for det i glasset, har laget en fantastisk bok til bruk alle dager i uka, alle dager i året.»
VG, 18.11. 2007

«Bokhandlene bugner over av kokebøker av ymse kvalitet. Mat og drikke av Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen er definitivt blant de beste. ...Dette er den perfekte julegave for alle som er interessert i matlaging." 5 stjerner.»
Avisa Nordland

PRESSEOMTALE

 

Tom Victor Gausdal

Tom Victor Gausdal er en av Norges mest feirede kokker og sto bak kokeboken Husmannskost som ble kåret til årets beste kokebok i 2005. Han er inn
Les mer om forfatteren
 

Ole Martin Alfsen

Alfsen er utdannet kokk og vinkelner. Han har en nysgjerrig, leken og usnobbete holdning til faget.
Les mer om forfatteren
 

MATERIELL


Back to top