Steven Saylor
Imperiet En historisk roman fra keisertidens Roma


  

Fakta

ISBN: 9788275474115
Utgivelsesår: 2010
Oversetter: Bente R. Hansenkr 389,-
Kjøp boka


Imperiet er fortsettelsen av suksessen Roma. Dette er er en storslagen og bredt anlagt romanserie hvor vi følger den aristokratiske Pinari-slekten fra Romas grunnleggelse og frem til Cæsars fall i år 44 f.kr.I den nye romanen følger vi familien videre gjennom fem generasjoner; fra keiser Augustus og til Romas storhetstid som verdensmakt omkring år 140 e.Kr. Kombinasjonen av de store historiske begivenheter – fra keiser Neros grandiose åpning av Colosseum til Hadrians kamp for verdensherredømme – og den intime skildringen av en familiehistorie, gjør dette til en sjelden leseopplevelse. Steven Saylor er blitt verdenskjent for sine historiske romaner med handling fra antikkens Roma. Hans bøker er oversatt til 20 språk, mye på grunn av at Saylor kombinerer historikerens etterrettelighet med romanforfatterens medrivende penn.

 

PRESSEOMTALE

Saylor har tidligere vist hva han er god for som forfatter av historiske romaner, man kan alltid være tygg på at han har kildene i orden.
Maria Årolilja Rø, Adresseavisa

Mer overbevisende enn noen annen forfatter i samtiden bringer Saylor oss tett på den antikke verden.
Sunday Times

En moderne mester av den historiske romanen.
USA Today

 

Steven Saylor

Steven Saylor er utdannet historiker fra University of Texas. Han er forfatter av den kritikerroste Roma Sub Rosa-serien, historiske kriminalromaner der vi følg
Les mer om forfatteren
 

MATERIELL

 

BLA I BOKABack to top